Home » Schoonmaaknderhoud » Tapijtverwijdering

Tapijtverwijdering

Als u een woning of kantoor verlaat, dan dient u deze volgens de huurovereenkomst in veel gevallen ‘geheel ontruimd en schoon op te leveren, in een goede en in de oorspronkelijke staat’. Dit betekent bijvoorbeeld ook dat de ondergrond egaal en zonder lijmresten dient te worden opgeleverd. Vloerbedekking, waaronder parket, plavuizen, zeil, ondertapijt e.d. dienen te worden verwijderd.

Verwijderen van tapijt uit kantoor of woning

Het verwijderen van tapijt is zwaar werk. Van der Velden Multi Onderhoud verzorgt graag de tapijtverwijdering in uw kantoor of woning. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw vloerbedekking vakkundig wordt verwijderd en afgevoerd. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om tapijt, vinyl, kurk, marmoleum of een ander materiaal. En of gaat het om kleine of grote oppervlakten. Snel en professioneel verwijderen we alle soorten vloerbedekking en maken vloeren klaar om opnieuw bekleed te worden.

Wilt u meer informatie over tapijtverwijdering door Van der Velden Multi Onderhoud? Maak een vrijblijvende afspraak of vraag direct een offerte aan.