Home » Schoonmaaknderhoud » Lichtonderhoud

Lichtonderhoud

Voor veel bedrijven en Verenigingen van Eigenaren verzorgt Van der Velden Multi Onderhoud naast het schoonmaakonderhoud ook het lichtonderhoud. En dat is meer dan alleen een lampje vervangen, dit doen onze schoonmakers al dagelijks wanneer ze bij u schoonmaken. Als wij voor u naast het schoonmaakwerk ook lichtonderhoud verzorgen, dan reinigen onze schoonmakers de armaturen en voeren kapotte lampen milieuvriendelijk af. Ook houden we in de gaten of lampen niet verouderd zijn en daardoor een mindere lichtopbrengst hebben en tegelijkertijd teveel stroom verbruiken.

Bundelen schoonmaak en lichtonderhoud

Lichtonderhoud betekent bovendien dat we noodverlichting controleren en indien nodig vervangen. Kortom, lichtonderhoud kent vele aspecten, en bij Van der Velden Multi Onderhoud bent u aan het juiste adres. Brengt u lichtonderhoud gebundeld met onze schoonmaakdiensten bij ons onder, dan bespaart u kosten, reduceert overhead en geniet u van het gemak van onze lichtonderhoud-service. Geen aparte rekening meer voor elke kapotte lamp. Eén belletje naar kantoor of bericht aan de schoonmakers is voldoende om snel en efficiënt het licht weer in orde te brengen.

Wilt u meer informatie over lichtonderhoud in combinatie schoonmaakonderhoud? Maak een vrijblijvende afspraak of vraag direct een offerte aan.