Home » Schoonmaaknderhoud

Schoonmaakonderhoud

Van der Velden Multi Onderhoud neemt u alle zorgen uit handen bij het schoonmaakonderhoud van uw kantoor, winkel, woningcomplex, bedrijfsruimte of horecagelegenheid. Dat doen we al bijna dertig jaar naar tevredenheid van tientallen opdrachtgevers uit de regio Groot-Amsterdam. Aan de hand van een duidelijk en gedetailleerd werkprogramma op maat zorgen wij ervoor dat onze schoonmakers weten wat we met u hebben afgesproken. Bovendien checkt onze coördinator geregeld of de kwaliteit van het schoonmaakonderhoud nog voldoet aan onze hoge eisen. Heeft u behoefte aan advies of werkzaamheden die buiten het schoonmaakonderhoudscontract vallen, zoals een interne verhuizing of specialistische schoonmaakdiensten? Ook dan zijn de lijnen kort. Eén telefoontje naar kantoor en we komen direct in actie. Lees wat voor schoonmaakonderhoud-opdrachten wij voor onze klanten uitvoeren.

Vaste schoonmakers

Onze professionele schoonmakers zijn allen in vaste dienst bij Van der Velden Multi Onderhoud. Ze zijn SVS-geschoold en spreken Nederlands. Het zijn gedreven vakmensen die begrijpen wat onze klanten verwachten van gedegen schoonmaakonderhoud. Uw locatie wordt altijd schoongemaakt door dezelfde schoonmakers. Dat is wel zo efficiënt en vertrouwd. Onze schoonmakers hoeven het wiel niet telkens opnieuw uit te vinden en u weet precies wie er in uw bedrijf schoonmaken. Ook voor eenmalige of kortdurende projecten draaien onze schoonmakers hun hand niet om. Of het nu gaat om het opruimen van de confetti na de Kanjeruitreiking van de Postcodeloterij of het verhuurklaar maken van een woning: er is bijna geen schoonmaakklus te bedenken die de schoonmakers van Van der Velden Multi Onderhoud niet zijn tegengekomen. Dat is de dynamiek die past bij het schoonmaakvak en waar onze schoonmakers gek op zijn.

Wilt u meer informatie over ons professioneel schoonmaakonderhoud en onze persoonlijke aanpak? Maak een vrijblijvende afspraak of vraag direct een offerte aan.