Home > Schoonmaakbedrijf » Kantoor schoonmaken

Schoonmaak kantoor

Ons schoonmaakbedrijf levert schoonmaakdiensten aan uiteenlopende zakelijke klanten in de regio Groot-Amsterdam. Van kleine kantoren in bedrijfsverzamelgebouwen tot middelgrote kantoorcomplexen. Om onze tarieven aantrekkelijk te houden, plannen we de schoonmaakwerkzaamheden van onze schoonmakers slim in. Zo kunnen zij uw kantoor volgens een vaste en efficiënte route schoonmaken. Bijkomend voordeel is dat u altijd dezelfde schoonmakers over de vloer krijgt. Toch een prettige gedachte dat u de mensen die uw kantoor schoonmaken echt kent. Heeft u een keer behoefte aan specialisten voor specifieke schoonmaakdiensten, dan regelt u die met één telefoontje naar ons kantoor.

 Afspraken schoonmaakdiensten

Voordat we aan de slag gaan, loopt onze coördinator met de hoofdverantwoordelijke schoonmaker door de kantoren die we gaan schoonmaken. Vervolgens bespreken we met u de details van onze inventarisatie. In ons schoonmaakadvies bewijzen we onze professionaliteit en de uit te voeren schoonmaakdiensten leggen we nauwgezet vast in een schoonmaakplan. Wat maken we precies schoon? En hoe vaak? Wanneer legen we de prullenbakken?

Ook met speciale wensen kunt u bij Van der Velden terecht. Wilt u dat we een lamp vervangen als er eentje kapot blijkt? Of de koffie bijvullen als die op is? Heeft u een interne verhuizing die geregeld moet worden? Geen vraag zo gek, of we hebben een antwoord. We zijn er tóch en besparen u graag onnodige voorrijkosten! Heeft u een vraag met spoed? Ons kantoor is altijd telefonisch bereikbaar. Korte heldere lijnen, daar houden we van.