Home > Schoonmaakbedrijf » Bedrijfsruimte schoonmaken

Schoonmaak bedrijfsruimte

Van der Velden Multi Onderhoud levert schoonmaakdiensten voor de meest uiteenlopende bedrijfsruimtes. Zo zorgen we dat productieruimtes van fabrieken schoon blijven én reinigen bedrijven uit de voedselverwerkende industrie, die volgens strenge HACCP-normen werken. Ook de uitdaging om warme en statische serverruimtes stofvrij te houden gaan we me plezier aan. Tot onze speciale schoonmaakdiensten behoren ook speciale schoonmaakwensen, zoals sanitaire deepcleaning of een intensieve schoonmaak van professionele keukens.

Schoonmaakdiensten op maat

Geen schoonmaakopdracht is Van der Velden te groot. In de bijna dertig jaar dat we voor onze klanten werken, zijn we talloze situaties en uitdagingen tegengekomen. Onze goed opgeleide schoonmakers en specialisten houden van die dynamiek. Voor elke vraag bedenken we een schoonmaakoplossing op maat. Schoonmaken is mensenwerk. De betrokken collega’s van Van der Velden Multi Onderhoud zijn dan ook onze grootste kracht. We kennen onze klanten persoonlijk, zijn flexibel en attenderen hen op de nieuwste ontwikkelingen in ons vak. Daar worden we allemaal beter van.

Heeft u ook een speciale schoonmaakwens of wilt u gewoon meer weten over onze schoonmaakdiensten? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.