Home » Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf Amsterdam 

Van der Velden Multi Onderhoud is een full service schoonmaakbedrijf. Wij leveren professionele schoonmaakdiensten aan klanten in de regio Groot-Amsterdam. Van het dagelijks schoonmaken van kantoren en bedrijfsruimtes tot periodiek schoonmaakonderhoud van gemeenschappelijke ruimtes van woningcomplexen. Uiteenlopende opdrachtgevers maken gebruik van onze schoonmaakdiensten: bedrijven en ondernemers uit het MKB, bouwbedrijven, Verenigingen van Eigenaren en woningbouwverenigingen. Lees wat voor schoonmaak-opdrachten wij voor onze klanten uitvoeren

Schoonmaakdienst op maat

Voor elke locatie waar de medewerkers van ons schoonmaakbedrijf aan de slag gaan, maken we een werkprogramma op maat. Geen standaard minutenlijsten die uit de computer rollen, maar een helder schoonmaakplan dat naadloos aansluit bij uw wensen en situatie. Zo weet iedereen waar hij aan toe is en kunnen we samen eenvoudig controleren of wij de schoonmaakdiensten leveren die we hebben afgesproken. Wij houden van schoon en duidelijk, u toch ook?

Bent u benieuwd wat een ‘schoonmaakdienst op maat’ voor u betekent? Neem contact op voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking met onze schoonmaakadviseur.