Home > Glazenwasser » Glazenbewassing

Glazenbewassing

Talloze bedrijven, winkels, verenigingen van eigenaren en scholen in Groot Amsterdam laten hun ruiten reinigen door de glazenwassers van Van der Velden Multi Onderhoud. Al dan niet in combinatie met regulier schoonmaakonderhoud. Op vooraf afgesproken momenten wordt de glasbewassing verzorgd. Schone ramen zorgen voor een beter werkklimaat en geven uw bedrijf een professionele uitstraling. Daarnaast reinigen onze glazenwassers bij de periodieke glasbewassing ook kozijnen en houtwerk. Dit verlengt de levensduur van uw gebouw en houdt de onderhoudskosten laag.

Bijzondere glasbewassing

Naast het reinigen van ruiten kunt u bij Van der Velden Multi Onderhoud ook terecht voor interieur- en indoor glasbewassing en het schoonhouden van glazen wanden, serres en etalages. Geen plek zo moeilijk te bereiken of onze glazenwassers weten het glaswerk weer helder en schoon te krijgen. Ook bij de glasbewassing maken we gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.

Wilt u meer informatie over glasbewassing door Van de Velden Multi Onderhoud? Maak een vrijblijvende afspraak of vraag direct een offerte aan.