Home » Glazenwasser » Glasrenovatie

Glasrenovatie

Vertoont het glas van uw bedrijf krassen en wilt u deze krassen verwijderen? Glas kan op verschillende manieren beschadigd raken. Een klein steentje dat met de ruit in aanraking komt kan al voldoende zijn. Glasrenovatie is in dat geval dé oplossing. Van der Velden Multi Onderhoud helpt u graag om uw krassen te verwijderen. Vraag direct een offerte aan!

Tegen aantasting door zuur
Glasrenovatie - Glas polijsten
 Voor aanvang wordt het glas eerst  gereinigd.
Vaak loopt bij een pas gevoegde gevel het voegsel onder invloed van water over de ruiten. Het zuur in het voegsel zorgt er voor dat het glas aangetast wordt. Wij kunnen uw glas polijsten zodat daar niks meer van te zien is. Met glasrenovatie bieden wij een voordelige oplossing om krassen op glas te verwijderen.

Professionals in glasrenovatie
Bij nieuwbouw komt het regelmatig voor dat glas tijdens het vervoer al beschadigd raakt. Compleet nieuw glas aanschaffen is dan een dure aangelegenheid. Met glasrenovatie kunnen wij krassen op glas verwijderen op een eenvoudige manier. Wij maken daarbij gebruik van geavanceerd materiaal en de nieuwste technologieën om beschadigingen en krassen op glas te verwijderen. Zo zullen wij altijd het glas polijsten om een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken. Dankzij de kennis en ervaring van onze professionals weet u zeker dat u na de glasrenovatie weer kunt genieten van prachtig glas! 

Glasrenovatie - Markeren
 Met een markeerpen worden  krassen duidelijk aangegeven.

Glasrenovatie - Markeren
 Het beoordelen van een kras met  behulp van een loep

Glasrenovatie: ook iets voor uw bedrijf?
Heeft uw bedrijf ook ramen waar oppervlakkige beschadigingen zichtbaar zijn? En wilt u dat wij deze krassen op glas verwijderen? Neem dan direct contact met ons op. Wij maken een passende offerte voor u en zorgen voor perfecte glasrenovatie!