Home » Gevelreiniging

Gevelreiniging

Het reinigen van gevels is een van de specialismen van Van der Velden Multi Onderhoud. Weer, vuil en graffiti laten hun sporen na op uw gevel. Na een gevelreiniging op maat zijn uw gevels weer als nieuw. Onze schoonmakers werken met milieuvriendelijke middelen. Daarbij houden we rekening met het materiaal waaruit uw gevel is opgetrokken, de ene gevel is immers de andere niet. Het is voor de reiniging van wezenlijk belang of uw gevel met baksteen, kalkzandsteen, betonsteen of natuursteen is gebouwd. Ook alternatieve gevelmaterialen als aluminium, zink, aluminium of koper vragen om een aangepaste reiniging. Van der Velden Multi Onderhoud is een gecertificeerd schoonmaakbedrijf (ISO en VCA) en maakt gebruik van de modernste reinigingsapparatuur. Lees wat voor gevelreiniging opdrachten we voor onze klanten uitvoeren.

Gevelbehandeling

Om een gevel weer in topconditie te brengen, moeten naast reiniging vaak ook andere handelingen worden verricht. We spreken dan ook liever van gevelbehandeling. Eerst stellen we de oorzaak van de verontreiniging vast en bepalen we de in de gevel gebruikte bouwmaterialen. Vervolgens reinigen we de gevel volgens de meest geschikte methode. Tenslotte zorgen we er voor dat de gereinigde gevel blijvend beschermd wordt. Zo houden we gevels bijvoorbeeld vrij van graffiti met een ‘anti-graffity-coating system’. Van der Velden Multi Onderhoud beschermt en reinigt gevels voor klanten in de regio Groot-Amsterdam. Wij werken onder meer voor kantoren, winkels, nieuwbouwprojecten, woningcomplexen en Verenigingen van Eigenaren.

Bent u ook benieuwd hoe wij uw gevel grondig kunnen reinigen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte.